Lammproducenterna bildades år 2000, och har utvecklats att bli en stark organisation för att föra lammproducenternas talan. Den största delen av kommunikationen sker på webbplatsen, som är navet i nätverket.

Svenska Djurhälsovården är en organisation som arbetar med djurhälsovård för landets alla uppfödare av svin, slaktnöt och får. Verksamhetens mål är friska djur i en sund och konkurrenskraftig produktion.

Förbundsstyrelsens målsättning är att ge medlemskap Svenska Fåravelsförbundet skall ge ett så attraktivt innehåll att majoriteten av landets fårägare vill vara ansluten till SF.

Dansk Suffolk hjemmeside


Her finder du informationer om racens oprindelse, Suffolk i Danmark, Racebeskrivelse og avls mål

Den Engelska Suffolk sidan med mycket smått och gott

Innovative Breeding Solutions

Innovis started life as Cymru Breeding Services, a commercial vehicle within the Institute of Rural Sciences at the University of Wales Aberystwyth providing artificial insemination services to breeders in Wales as part of the Welsh Sheep Strategy.

Här kan man bla hitta beskrivningar, evenemang, bilder och uppfödare. Klart värd ett besök!

Vi är i första hand en specialfirma för fårägare, med ett brett sortiment av nödvändiga artiklar för rationell och lönsam fåruppfödning

Köp din inredning direkt från konstruktören  i Knarrhult. Det är din bästa garanti för att inte få skrivbordsprodukter. Du får ett kvalitetssystem som fungerar i praktiskt arbete!

Länkar

E-post:

Kontakt:

BohusLamm
Nordhem 108
444 94 Ucklum

Telefon:


0303 - 77 61 78
0705 - 77 61 49
0706 - 22 61 78